Trafikskolor i Gävle

Vi tänkte fortsätta på en liten serie där vi skriver om olika trafikskolor i städer i Sverige. Nu har vi landat i Gävle, en stad som är kända för sitt ishockeylag, fotboll och kaffe. Gevalia gör en del av stadsdelen till en enda stor doftupplevelse. När man går igenom Alderholmen som det heter går man bara några meter från det stora kafferosteriet som Gävle har blivit känt för.

Gävle är en bra stad att ta körkort i. Det finns lagom med utmaningar och det är inte så mycket trafik som i t.ex. Stockholm. Närheten till E4an ger möjligheter till träna långkörning.

Trafikskolorna i Gävle

Driver

En körskola med många möjligheter. Detta är nog den bästa körskolan i Gävle om du är ute efter att ta körkortet snabbt. Man erbjuder en intensivutbildning som kan resultera att du har körkortet inom ett var veckor.

YA Trafikskola

En av de största och populäraste körskolorna i Gävle. På YA Trafikskola i Gävle kan du ta följande körkort:

B
BE
CE
D

AnSans Trafikskola

AnSans är den lilla och personliga trafikskolan där drömmar blir verklighet. Förutom de vanliga körkorten så kan du även ta MC-kort hos AnSans. AnSans trafikskola erbjuder följande MC-kort:

A1, lätt mc från 16 år
A, begränsad mc från 18 år
A, mc från 22 år

Bil och Trafikskolan i Gävle

Detta är en av de allra äldsta trafikskolorna i Gävle. Företaget Bil och Trafikskolan i Gävle grundades redan 1951 och drivs sedan 1995 i ny regi. Hos dem kan man bara ta körkort för bil men man har flerårig erfarenhet och bra kurser med överkomliga priser.